Excursies en activiteiten in Lloret de Mar

Naast het spectaculaire nachtleven van Lloret de Mar  is er veel meer te beleven. Lloret heeft een heel tof waterpark met de meest heftige glijbanen die je ooit zult zien! Je kunt hier genieten van de ultieme thrill ride of jezelf overgeven aan de bungee!

Chillen? Bungee jumpen? Varen? Alles kan!

Aan het strand komt het kind in je naar boven. Je kunt hier werkelijk waar alles doen waar je maar van hebt gedroomd. Wat denk je van parasailen? Of een rit op de banaan? Of heb je liever zelf het heft in handen? Huur dan een jetski en lieg met turbo snelheid over de Spaanse zee!

Voor de rustigere types onder ons en de echte shopping queens: plan een trip naar Barcelona. Drink daar een cocktail op de Ramblas, ga elke winkel in en uit en breng een bezoekje aan de Sagrada Familia.

Of er wel genoeg te doen is in en rond Lloret de Mar en of er wel genoeg activiteiten in Lloret de Mar zijn? Nou en of! Alleen Lloret Beach en natuurlijk het nachtleven zijn voor de meeste vakantiegangers al ruim voldoende, maar Lloret de Mar biedt nadrukkelijk meer. Heel veel meer, voor wie er oog voor heeft althans. Lees hier meer over activiteiten in Lloret de Mar.

Zon, zee, strand en uitgaan!

Activiteiten in Lloret de Mar? Menig jongere zal in eerste instantie zon, zee, strand en uitgaan noemen. In willekeurige volgorde. Zeggen we strand dan bedoelen we in eerste instantie Lloret Beach. Dit is een heerlijk strand met genoeg te zien, te doen, te beleven, het is er zien en gezien worden. Er zijn-llloret-de-mar watersporten en andere activiteiten en je komt er tot rust  aan het strand na een jaar hard werken. Je wordt er bruin en geniet van het verkoelende zeewater of bij het zwembad bij je hotel.  Druk is het wel op Lloret Beach. Voor de mensen die zo nu en dan even iets meer rust wensen, is er Fenals Beach. Dit 700 meter lange strand ligt op steenworp afstand van Lloret Beach en is wat rustiger dan Lloret Beach, maar daarom niet minder aantrekkelijk dus. Heb je even wat meer ruimte om je heen. Misschien een goed idee na een avondje stappen.

Kom eens los van de drukte van Lloret de Mar

Lloret de Mar is ook rust zoeken in de Santa Clotilde tuinen, prachtige tuinen van meer dan een eeuw oud. Het is ook al een uitgelezen mogelijkheid om los te komen van de drukte van Lloret de Mar. Ben je in de stad, dan kan de kerk je niet ontgaan. De kerk is Gotisch en valt op door de fraaie kleuren die gebruikt zijn. Deze kerk moet je zeker even gezien hebben. Lloret is eten en proeven van alle gerechten die de wereld rijk is, want zoveel restaurants zijn er, zoals er meer dan 300 horecagelegenheden op Lloret de Mar zijn. Bezoek die allemaal maar eens, dat gaat je niet in een vakantie lukken.

Het kasteel van Narcis Playa is zeer de moeite waard

Nog een aanrader is Castell Playa, een ontwerp van Narcis Playa en hoewel het er oud uitziet pas in 1940 gebouwd. Het kasteel biedt een adembenemend mooi uitzicht over Lloret de Mar en het is echt een van die activiteiten in Lloret de Mar die je ondernomen moet hebben. Aanrader: ga laat, dan droom je weg bij de zonsondergang die je er op perfecte wijze kunt zien. Tot activiteiten in Lloret de Mar rekenen we ook een uitstapje naar de culturele hoofdstad Girona en een dagtrip naar Barcelona, Wie weet heb je geluk en weet je tickets voor een wedstrijd van FC Barcelona te bemachtigen. Barcelona ligt op ongeveer een uurtje rijden van Lloret de Mar. En dat is prima te doen dus, zoals Girona op slechts een half uurtje van je vakantieadres ligt. Ook daar ben je dus zo.

4.1/5 - (10 stemmen)