Uitgaan in Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret de Mar, Spanje

Zodra de zon ondergaat gaan op de grote hoofdstraat alle neonlichten aan! De deuren van de clubs, bars en kroegen  gaan langzaam open en de straat loopt vol met proppers die klaar staan om je te verleiden tot een drankje en een dansje in hun nightspot.

Where my party, pa-party people at?

Het is duidelijk. Lloret de Mar is de place to be voor jongeren die van een feestje houden. Het goede aanbod uitgaansgelegenheden in combinatie met de grote hoeveelheid party people in het vakantiegebied zorgt dan ook voor een geweldige sfeer en overvolle clubs. All night long!

Ook zijn er elke week outdoor events met bekende dj’s. Zorg dat je in ieder geval één legendarisch strandfeest meemaakt! We garanderen dat je hier nog heel lang over na zult praten!

Uitgaan Lloret de Mar is echt feesten

Er is amper een plek te bedenken waar je beter kunt uitgaan dan je in Lloret de Mar kunt. Je vindt er ongeveer  300 kroegen, discotheken en clubs. Van heel grote clubs voor duizenden mensen tot piepkleine cafeetjes met volop gezelligheid; Lloret de Mar is het walhalla voor de echte stapper. Uitgaan in Lloret de Mar is feesten tot in de ochtend en is zoeken naar die tent die jouw favoriete muziek draait. Een vakantie boeken naar Lloret betekent kennismaken met het beste nachtleven van Europa. En het mooie is dat het allemaal in de directe nabijheid van je hotel is.

Nederlandse muziek en Nederlandse medewerkers

In Lloret de Mar krijg je niet snel last van heimwee, want je kunt in dat geval prima terecht in een aantal Nederlandse kroegen. Ze draaien er Nederlandse muziek, ze hebben Nederlands bier en er werken hoofdzakelijk ook Nederlanders. Je treft er alle andere Nederlandse vakantiegangers die allemaal zeker een paar keer naar de puur Nederlands georiënteerde zaken komen. Lloret de Mar heeft echter meer, uitgaan in Lloret de Mar is ontzetten veel meer zelfs. Er is zoveel aanbod, dat je gedurende een reguliere vakantie onmogelijk alle etablissementen kunt bezoeken.

Optredens van topartiesten

Laten we de hipste, grootste en meest opvallende zaken er eens uitpikken. Uitgaan in Lloret de Mar betekent heel simpel dat je zeker eens in Bumpers geweest moet zijn. Bumpers is een enorme club met een eigen tuin en een glazen dansvloer waaronder je de vissen ziet zwemmen. Bumpers is ook al een gelegenheid waar niet zelden bekende top artiesten komen optreden. Ook Colossos is een van de grotere clubs van Lloret de Mar. Er kunnen 2500 mensen in, die er compleet uit hun dak gaan.

Geniet van de verschillende muziekstijlen

Uitgaan in Lloret de Mar is genieten van verschillende muziekstijlen. Ben jij groot fan van reggae muziek? Bezoek dan eens de Londoner, waar je behalve deze muzieksoort ook hiphop hoort. Ook zeer bekend is Moef Gaga. De zaak heeft drie verdiepingen en op de verschillende plateaus treden altijd verrassende artiesten op. Een van de hipste tenten is ST. Trop, een uitgaansgelegenheid voor maar liefst 3000 mensen.

Dansen op Duitse house en Duitse rap

Revolution? Dat is de plek waar je moet zijn als je van Duitsland houdt,. De eigenaar is Duits, de techno hits zijn van Duitse komaf en je hoort er de typische Duitse rap en house. Het bekende Scooter gehalte is erg hoog in deze heerlijke uitgaansgelegenheid. Hardcre muziek ontbreekt evenmin en liefhebbers bezoeken in dat kader vaak Temptation, waar je voor een bedrag overigens de gehele avond kunt drinken, Tenslotte heb je ook nog Tropics. Deze tent is bekend geworden door de talloze schuimparty’s die er gehouden worden.

Uitgaan in Lloret de Mar - clubs, disco's & feestcafé's