Auto huren Lloret de Mar

Zeker, ook zonder auto geniet jij van een geweldige vakantie in Lloret de Mar, Je kunt er heerlijk uitgaan of geniet van je heerlijke zwembad bij je hotel. Als je er echter toch bent, is het wellicht een goed idee om ook de omgeving van Lloret de Mar te ontdekken, Een auto huren in Lloret de Mar maakt dat prima mogelijk. Om stress te voorkomen is het verstandig de auto al in Nederland te huren. Hoef je alleen nog maar de sleutels op te halen als je op je vakantieadres bent aangekomen.

Dit zijn betrouwbare websites om te besparen op autoverhuur:

Niet afhankelijk van het openbaar vervoer

Zeker als je de omgeving wilt zien en niet afhankelijk wilt zijn van het openbaar vervoer is auto huren in Lloret de Mar een prima idee. Als je dat wilt kun je de gehele Costa Brava langs om zo de krenten uit de pap te kiezen. De Costa Brava heeft in elk geval genoeg te bieden, en is ook een aantrekkelijk gebied om een auto te huren in Lloret de Mar. Regel dit bij voorkeur op voorhand al. Dan namelijk beslis je nog zelf welk type auto je wilt en bovendien  voorkomt het stress in Lloret de Mar zelf.

Heerlijk shoppen in Girona of Barcelona met de auto

Een auto huren in Lloret de Mar is een prima idee als je bijvoorbeeld wilt shoppen in Barcelona of Girona. Beide steden zijn de moeite meer dan waard en prima met de auto bereikbaar vanaf Lloret de Mar. Je bent er zo, en ook de verkeersregels verschillen in Spanje niet heel erg van die in ons land, Het is wel goed te weten dat eten en drinken achter het stuur, net als het dragen van oortjes, verboden is. Behalve naar Girona of Barcelona, kun je bijvoorbeeld met de auto naar het Salvador Dali Museum in Figueres. Je kunt de 214 kilometer lange kustlijn langs rijden, een gebied dat begint bij de grens met Frankrijk bij Portbou en eindigt in Blanes in het zuiden, Onderweg zie je dat typische landschap. Een landschap dat je kunt omschrijven als een ruig rotslandschap,

Auto huren in Lloret de Mar: regel het al in eigen land

Een auto huren in Lloret de Mar is ook al verstandig als je een bezoek wilt brengen aan San Pere de Rodes, een benedictijns klooster. Het uitzicht is adembenemend, het klooster bevindt zich namelijk op 520 meter hoogte en bij helder weer zie je Frankrijk liggen. Goed om nog te weten is dat er op de meeste snelwegen in Spanje wel tol geheven wordt, neem de creditcard dus mee als je er met de gehuurde auto op uit gaat. Je kunt hier overigens de verschillende aanbieders van huurauto’s vergelijken.

4/5 - (6 stemmen)