Vliegtickets Lloret de Mar

Het mooie aan kiezen voor een vakantie naar Lloret de Mar is dat je er met het vliegtuig al binnen twee uur bent. Hoewel; dan ben je op de vliegvelden van Girona of Barcelona. Van daaruit kun je prima met de bus naar je vakantieadres of staat de bus van je reisorganisatie  als je een pakketreis gekozen hebt al te wachten. Vanuit Barcelona kun je ook met de trein naar Lloret de Mar. Je kunt ook kiezen om een taxi te nemen naar je vakantieadres.

Vergelijk hier de goedkoopste vliegtickets naar Lloret:

Goedkoopste vliegtickets naar Lloret de Mar

Kiezen voor Barcelona of Girona kan te maken hebben met de prijs voor vliegtickets naar Lloret de Mar, uiteraard wil je de goedkoopste vliegtickets naar Lloret de Mar en de kosten voor een ticket kun je hier prima vergelijken. In alle gevallen geldt dat als je vliegtickets Lloret de Mar via Barcelona koopt je daarna nog iets langer onderweg bent van Barcelona naar je vakantieadres in Lloret de Mar Girona ligt namelijk iets dichterbij.

Slechts een half uurtje onderweg van Girona naar Lloret de Mar

Koop je vliegtickets Lloret de Mar via Girona, dan kom je aan op een groot vliegveld. Vanaf het vliegveld gaan zeer regelmatig rechtstreekse bussen naar Lloret de Mar. In het zomerseizoen gaan die bussen in elk geval om 09.30 uur, 11.00 uur, 14.30 uur, 18.30 uur, 21.30 uur en 22.25 uur. Je moet met de bus een afstand van 40 kilometer overbruggen en bent dus ongeveer een half uurtje onderweg, Je kunt uiteraard ook kiezen om vanuit Girona per taxi naar je hotel in Lloret de Mar te gaan. Dat kost je een bedrag van rond de 50 euro.

Met de rechtstreekse bus naar Barcelona

Vliegtickets Lloret de Mar kan eveneens betekenen dat je een vlucht neemt die je naar het vliegveld van Barcelona brengt.  Barcelona ligt op ongeveer 75 kilometer van Lloret de Mar en met de speciale Sarbus zijn er prima busverbindingen van Barcelona rechtstreeks naar LLoret de Mar. Je kunt ook met de trein. In dat geval moet je wel eerst vanaf het vliegveld met de trein naar het centrum van Barcelona. Daar kun je vervolgens overstappen in de rechtstreekse trein naar Lloret de Mar, Als je vanuit Barcelona een taxi neemt, dan ben je een uurtje onderweg en gemiddeld 140 euro lichter.

Vergelijk de prijs van de vliegtickets naar Lloret

Vliegtickets Lloret de Mar vergelijken is iets dat eigenlijk iedereen zou moeten doen, omdat je zult zien dat er tussen de verschillende aanbieders nog best wat verschillen bestaan in de prijs. Het handigst is om uiteraard te kiezen voor het meest nabijgelegen vliegveld, dat van Girona dus. Ben je namelijk zo op je zo geliefde vakantieadres in Lloret de Mar en kan je vakantie dan eindelijk beginnen.