Hotels Lloret de Mar

Vergelijk & Boek de goedkoopste hotels bij aanbieders, zoals

Logo van CorendonLogo van de VakantieDiscounterLogo van GOGOLogo van Booking.comLogo van Solmar

Goedkope hotels

Groot aanbod van hotels

Hoewel je op de televisie wel eens ziet dat vakantiegangers ernstig gedupeerd worden als blijkt dat het hotel; dat ze geboekt hadden toch niet biedt wat beloofd is, is de kwaliteit van de hotels in Lloret de Mar gemiddeld genomen gewoon goed. Dat blijkt onder meer uit de recensies die je te kust en te keur online vindt. Op de televisie zie je alleen de excessen, zoals die overal zijn. Je hebt de simpele 1 ster hotels, maar kunt ook terecht in de luxueuze 5-sterren hotels. Het is maar net wat je zoekt en hoe hoog je budget is.

Lloret de Mar heeft liefst 340 hotels

Als je alle hotels in en direct rond Lloret de Mar een mail zou willen sturen, dan gaan er zomaar 340 mails de deur uit. Want zoveel hotels heeft Lloret de Mar. Ze bieden allemaal prima kamers, al dan net met balkon en een leuk uitzicht. Let er bij het zoeken van een hotel wel op dat je een hotel boekt met airco. Ga je in juli of augustus namelijk, dan is het in de nachtelijke uren soms nog erg warm. Een airco is dan wel prettig en geldt voor de meeste hotelgasten als een prioriteit.

Het verschil tussen jong en oud

Jongeren stellen voor een jongerenvakantie minder hoge eisen aan de uitrusting van een hotelkamer als dat volwassenen doen. Jeugdigen zijn met een bed en een ontbijt vaak al blij. Meer is niet nodig. Ze gebruiken een hotel als slaapplaats, niets meer en niets minder. Als we kijken naar de gemiddelde prijs voor een 3 sterren hotel dan ligt die op ongeveer 65 euro per nacht. Wil je er een ster bij dan ligt de gemiddelde prijs op 79,54 euro per nacht. Voor een 5-sterren hotel betaal je behoorlijk wat meer met gemiddeld genomen net iets boven de 140 euro per nacht.

Aantal sterren zegt niet alles over de geboden kwaliteit

Het blijft subjectief natuurlijk, maar de hotels rond strand Fenals, in LLoret centrum en die rond het gebied Canyelles staan als uitstekend bekend. Een wat chiquer hotel is Sant Pere de Bosc Hotel & Gym en Miramar Hotel. Een weer wat goedkoper hotel is Hotel Ninways, zoals ook Hotel Don Juan Center dat is. Overigens zegt het aantal sterren niet altijd alles. Hotel Mireia heef namelijk slechts een ster, maar staat bekend als een uitstekend hotel. Ga je een hotel boeken dat is de afstand tussen hotel en strand en hotel en centrum belangrijk, je moet de afstanden bij voorkeur te voet af kunnen leggen. Vergelijk de hotels op deze website en boek vervolgens het hotel dan aansluit bij jouw wensen.

4.2/5 - (4 stemmen)