Eten in Lloret de Mar

Eten in Lloret de Mar

eten lloret de mar

Uit eten in Lloret de Mar, Costa Brava

Een goede bodem leggen voor een stevig avondje stappen of een lekker hapje voor tussendoor is natuurlijk van essentieel belang om tot in kleine uurtjes te kunnen feesten. Lloret de Mar kent oneindig veel restaurants en eetcafés waar je, zeer betaalbaar, kunt eten. Van tapas (kleine Spaanse hapjes) tot kroketten en een bal gehakt!

De Spaanse keuken

Hou jij van lekker eten, heel de dag door, onder het genot van een wijntje? Dan ben jij in Lloret de Mar in Spanje aan het juiste adres! Naast al het toeristische voedsel kun je namelijk ook terecht voor de echte Spaanse keuken. Denk hierbij aan de bekende Spaanse paellas, gemaakt uit rijst en allerlei soorten vers vlees en vis. Maar ook olijven, paprika en chorizo (een zeer bekende worst bestaande uit varkensvlees met paprikapoeder en knoflook) zijn echte Spaanse producten.

Spaanse tradities

Spanjaarden eten vaak nog laat op de avond, nadat ze goed zijn uitgerust door hun dagelijkse Siësta. Rond een uur of tien ‘s avonds word de hoofdmaaltijd geserveerd. Natuurlijk pas na het voorgerecht van overheerlijke tapas. De maaltijden gaan in de Spaanse culturen altijd goed samen met een goed glas wijn en brood. Het zijn echte Bourgondiërs.

Nr. 1 van Lloret de Mar - aanrader!

beste vakantie lloret de mar

Hotel Villa Garbi    meer informatie

Binnen een paar stappen sta je tussen de discotheken en barretjes van Lloret en ook het strand is lekker dichtbij. Met het leuke winkelstraatje vlak voor de deur… >> bekijk de top-5

Uit eten in Lloret de Mar - restaurants en eetcafé's

eetcafe zomers lloret de mar