Banaan en Jetski

Banaan en Jetski

    Banaan en Jetski in Lloret de Mar

    Tijdens jouw feestvakantie in Lloret de Mar moet je natuurlijk met je vrienden een ritje op de banaan maken! Op de grote banaan kunnen maar liefst 10 personen en dan is het de kunst om erop te blijven zitten terwijl de banaan wordt voortgetrokken door een speedboot. Echt dolle pret op het water en je zal het nooit meer vergeten! Vergeet niet om iemand te vragen om foto’s te maken of neem een camera mee die waterbestendig is!

    Als je liever alleen het water opgaat, dan moet je een ritje maken op de jetski. Het is onwijs gaaf om vol gas over de golven te stuiteren. Ja, het kost een paar centen maar dan heb je wel een kwartier ongekende lol, dus gewoon doen. De meeste jetski’s kan je alleen besturen. Als je met je vriendin wilt, dan kan je ook een waterscooter huren!

    Het huren van een jetski kan je doen op het strand van Lloret. Je moet altijd proberen om wat van de prijs af te praten maar lukken doet het zelden. Je krijgt een zwemvest om en je krijgt een korte instructie. En dan gewoon knallen! Je moet alleen wel minimaal 18 jaar oud zijn om een jetski te besturen. Toch kan je als 16-jarige van een jetski gebruik maken op voorwaarde dat je toestemming hebt gekregen van je ouders.