Bungeejumpen

Bungeejumpen

    Bungeejumpen in Lloret de Mar

    Voor alle mensen die wat extra`s willen in hun vakantie is er de mogelijkheid om te bungeejumpen in Waterworld in Lloret de Mar.  Je laat je omhoog hijsen door een enorme kraan en springt van tachtig meter hoogte uit een bakje met niets anders dan een elastiek aan je benen, de zwaartekracht doet zijn werk.

    Voor diegene die zo`n elastiek maar niets vinden en zich liever in het diepe storten richting een net dat je opvangt is er goed nieuws. In Waterworld kun je ook Scaddiven. Wederom laat je je in een bakje optakelen door een enorme kraan en spring je naar beneden. Het enige verschil is dat je nu niet wordt opgevangen door het elastiek aan je benen, maar door een groot net dat beneden op je ligt te wachten. Ook dit is zeker de moeite waard om te doen.

    De bungeetoren is de hoogste in de wereld, er zijn natuurlijk wel hogere bruggen waar vanaf gesprongen wordt, maar er zijn geen hogere kranen in de wereld van het bungeejumpen. De prijs bedraagt € 55,00, je kunt dan de keuze maken uit bungeejumpen of Scad Diving, want de toren heeft twee kanten, met aan de ene kant de Bungeejump en aan de andere kant Scad Diving (vrije val).

    Natuurlijk kan je jouw sprong op video laten vastleggen, de video kost € 18,00. Ook bestaat er de mogelijkheid om een T-shirt aan te schaffen, zodat iedereen ziet dat jij de sprong hebt gewaagd, dit T-shirt kost € 12,00. De bungeejump en de Scad Dive zijn geopend van 15 mei tot 20 september.