Waterworld

Waterworld

  Waterpark Waterworld in Lloret de Mar, Spanje

  Iedereen die op vakantie gaat naar Lloret de Mar moet zeker een bezoek brengen aan dit fantastische waterpark! Het is groot, heeft waanzinnige glijbanen en is geschikt voor jong en oud. Wat wil je nog meer? Oké, bungeejumpen dan. Dat kan je hier ook doen! Naast de vele glijbanen zijn er goede faciliteiten. Zo kan je er goed parkeren, zijn er kluisjes en verkleedruimtes en is er gediplomeerd personeel aanwezig. Van de volgende glijbanen moet je echt af:

  X-treme Mountain: Deze waanzinnige glijbaan is meer dan 260m lang en gaat vervaarlijk op en neer. Met je vriend(in) in een rubberbootje ben je meer dan 2 minuten onderweg voordat je in het zwembad terecht komt.

  Storm: Deze supernieuwe glijbaan kent een diameter van meer dan 4 meter. Nadat je 80 meter hebt afgelegd in een supersnelle glijbaan voel je de g-krachten op je lichaam werken. Vervolgens wordt je met een gigantische kracht in het water gezogen!

  Family Lagoon: In dit kleine zwembad kan het hele gezin terecht, zowel jong als oud. Dit is de plek om heerlijk te relaxen in de jacuzzi!

  Kiddie Island: Dit is een gebied speciaal voor kinderen. Hier kunnen ze naar hartelust spelen met vriendjes en de ouders kunnen relaxed een oogje in het zeil houden want er staan veel badmeesters in de buurt van dit gebied.

  Piscines la Calma: Dit is een waar paradijs om te relaxen en uit te rusten. Het is geschikt voor het hele gezin!

  Tobogans: Dit zijn drie glijbanen die naast elkaar uitkomen in hetzelfde zwembad. Een van de glijbanen is speciaal voor kleine kinderen. Het zijn standaard glijbanen met een hoop bochten!

  Water Pistes: Deze vier glijbanen naast elkaar zijn uitermate geschikt om de competitie aan te gaan met je vrienden. Wie is er het snelste beneden?

  Kamikazes: Alleen de dapperste mensen durven van deze glijbaan af! Durf jij vanaf een hoogte van 77 meter een glijbaan af te gaan waarbij je snelheid behaald van 60km/u?

  Rafting River: Dit is de leukste waterattractie van het park! Geschikt voor jong en oud zit je een rubberen band voor vier personen die de gekste bewegingen maakt. Een groot deel van de rit breng je door in het donker wat het allemaal nog spannender maakt!

  Water Mountain: Samen met een vriend(in) ga je in een rubberbootje deze leuke glijbaan af. Hij gaat op en neer, van links naar rechts en van licht naar donker!

  Riu Salvatge: In deze wildwaterbaan is niks te gek. Je wordt alle kanten opgegooid en de stroming is zo sterk dat je je nergens aan vast kan houden!

  Piscina d’Onades: In dit grote zwembad kan je heerlijk een baantje trekken maar pas op! Af en toe komen er golven van maar liefst 2 meter op je af rollen!

  De toegangsprijs bedraagt EUR 25,- maar dan kan je wel de hele dag lol maken in het water!
  Website: www.waterworld.es