Bumpers

    Bumper’s is te vinden in het centrum van Lloret. De club staat bekend om de tropische tuin en de exclusieve atmosfeer. Bumper’s is in Europa bekend vanwege de glazen dansvloer waar vissen onder zwemmen en natuurlijk om de verschillende muziekstijlen die er worden gedraaid: House, Dirty House, Trance, Progressive, Party-music, Top 40 , Urban, Eclectic, R’n’B, Swingbeat en nog veel meer. In de zomermaanden komen de beste DJ’s uit Europa naar de Bumper’s. Zo hebben onder meer Dj Vato Gonzalez, Dj Dyna, Dj Hardwell, Dj Irwan, Dj Jeroen Post, Vj Sacha Visser , Dj DarkRaver en Dj Lafuente hier de boel op z’n kop gezet!

    De gemiddelde bezoeker is tussen de 19 en 25 jaar en komt meestal uit Nederland, Duitsland, België, Zwitserland of Scandinavië. Er zijn in totaal drie bars en een cocktail bar en natuurlijk de tropische tuin. De muziek die ze er draaien is club-style en iedere avond gaan er meer dan duizend man helemaal uit hun dak. Bumper’s is geopend vanaf 21.30 tot 05.30. Je moet natuurlijk niet om 21.30 naar binnen gaan, want dan vragen ze je of je komt solliciteren. Maar om een uurtje of twaalf ‘s nachts begint het aardig vol te lopen.

    Als dit je favoriete tent is dan kan je in het winkeltje van de club allerlei spulletjes kopen met de naam Bumper’s erop. Zo verkopen ze aanstekers, T-shirts en natuurlijk de CD’s die zijn uitgebracht. Dit is één van de betere clubs en discotheken van Lloret. Hier proberen ze er alles aan te doen om het je naar de zin te maken. Zo hebben ze allerlei drankjes met namen zoals de Killer Zombie, waar je gegarandeerd een kater van krijgt. Kortom, dit moet je zeker zien als je in Lloret de Mar bent.

    2.3/5 - (3 stemmen)