St. Trop

    Discotheek St. Trop in Lloret de Mar is één van de grootste en populairste discotheken van Lloret de Mar. Er kunnen meer dan 3000 mensen in! De St. Trop heeft maar liefst drie verdiepingen en drie grote danszalen. Natuurlijk zijn er voldoende barretjes om een drankje te kopen en op het terras of de lounge area kan je even heerlijk bijkomen. Er zijn hier waanzinnige laser- en lichtshows en er is een groot scherm waarop je jezelf en de rest van de uitzinnige menigte helemaal los ziet gaan. De DJ’s weten precies welke nummers er gedraaid moeten worden om de zaal in extase te krijgen, van keiharde house tot laatste zomerhits.

    In de zomermaanden wordt altijd het feest Viva la Vida georganiseerd. Deze muzikale show compleet met live drums, danseressen en lasers moet je echt hebben meegemaakt. Daarnaast worden er vele andere feesten gehouden met bekende DJ’s.

    Door de mooie aankleding is de St. Trop zonder twijfel één van de beste discotheken van Lloret de Mar en het zit hier dan ook altijd vol. Tijdens je vakantie in Lloret de Mar, moet je zeker een keer gaan stappen in de St. Trop. Je kan namelijk niet thuiskomen zonder deze discotheek van binnen gezien te hebben!

    Website: www.sttrop.com