Colossos

    Colossos is één van de bekendste en grootste discotheken van Lloret de Mar. Er kunnen 2500 personen compleet uit hun dak gaan en die zijn er dan ook iedere avond tijdens het hoogseizoen. Er zijn drie dansvloeren waar verschillende muziek wordt gedraaid. Zo is er een R&B Area, de grote zaal waar vooral zomerhits worden gedraaid en de Tropical Area waar van alles en nog wat wordt gedraaid. Zelfs DJ Tiësto treed wel eens op!

    Er is altijd wel een één of andere party in de Colossos. Iedere maandag is er de super schuimparty, echt het feest van Lloret de Mar dat in heel Europa beroemd en berucht is! Er zijn binnen- en buitenzwembaden, schuim- en waterkanonnen en voor degene die het niet meer trekken, zijn er douches aanwezig. Tot twaalf uur ‘s nachts is er een gratis BBQ en nog beter, gratis Sangria. Kortom, op maandag moet je in de Colossos zijn!

    Elke dinsdag is er Holland Party. De zaak is dan helemaal oranje versierd en twee Nederlandse DJ’s zorgen voor een goede sfeer. Lekkere skihut muziek wordt dan afgewisseld met keiharde Hard House. Ook zijn er speciale Holland Party T-shirts te krijgen, ideaal voor de mensen met heimwee.

    Website: megadiscocolossos.com