Home Uitgaan in Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret de Mar

uitgaan
Where my party, pa-party people at?

Zodra de zon ondergaat, gaan op de grote, brede hoofdstraat alle neonlichten aan, de deuren van de clubs, bars en kroegen open en staan de proppers klaar om je te verleiden tot een drankje en een dansje in hun nightspot. Ook zijn er elke week outdoor events met bekende dj’s. Zorg dat je in ieder geval één legendarisch strandfeest meemaakt! We garanderen dat je hier nog heel lang over na zult praten!

Lloret de Mar is de place to be voor jongeren die van een feestje houden. De grote hoeveelheid party people in het vakantiegebied zorgt dan ook voor een geweldige sfeer en volle clubs. All night long!

GOGO presenteert Totally Summer

Totally Summer organiseert in het zomerseizoen elke week de hipste feesten in de meest bruisende badplaatsen. De lekkerste beats, de beste dj’s en de meest unieke feestlocaties; dát is Totally Summer! De zomer van 2013 was onvergetelijk met o.a. Billy the Kit, Partysquad, La Fuente en Lady Bee. 2014 belooft ook booming te worden! Dus, trek je meest hippe outfit aan en shine erop los tijdens een van de Totally Summer-feesten!

Ga naar de website: www.totallysummer.nl

 

Lloret.nl Social Media

814FansLike
0FollowersFollow

Uitgaansgelegenheden in Lloret de Mar