Update: I Love Lloret de Mar – Summer Reunion 2015

I Love lloret de mar 2015 summer reunion

I Love Lloret de Mar – Summer Reunion 2015

Ben jij deze zomer in Lloret de Mar geweest voor een crazy vakantie? En kan jij geen genoeg krijgen van deze prachtige Spaanse vakantie bestemming? Geen probleem! Vanaf dit jaar zal het populaire ‘i love’ reünie concept ook voor Lloret zijn intrede vinden; I Love Lloret de Mar – Summer Reunion 2015 it is! En wel op 16 oktober 2015 in Sorbonne, Rotterdam!

Updates:

  • De Line-up is rond! Moombahteam en de resident DJ’s van oa. Bumpers, Tropics, The Box, Colossos en de Londoner zullen hun zomertour op spectaculaire wijze afsluiten met ons! Please welcome: Danny Da Costa, Robby Reyes, Julemac, Bad Berry, The Milkbrother, Gils Promor, MC MCee-D & MC Laurent.
  • LET OP: De earlybird tickets zijn uitverkocht. Regular sale loopt nu!
  • Er zijn vanaf nu ook VIP-tafels beschikbaar in de shop!
  • Inmiddels is er uitgebreide informatie over vervoer en hotels beschikbaar. De nachttreinen rijden en Sorbonne is gelegen naast een grote parkeergarage. Lopen vanaf CS naar Sorbonne is mogelijk, OV kan ook! Hotels met een scherpe prijs staan op de reünie-pagina!

Check de reünie pagina voor alle up-to-date informatie!

Datum: vrijdag 16 oktober 2015
Locatie: Sorbonne
Adres: Rodezand 46, Rotterdam

Ben jij aanwezig?

Zet jezelf op ‘AANWEZIG’ bij I Love Lloret de Mar – summer reunion op het Facebook evenement. Wij verloten onder al die aanwezigen een fles champagne!