Busreizen Lloret de Mar

Busreizen Lloret de Mar

De een moet er niet aan denken, een ander zweert er bij. Feit is dat busreizen naar Lloret de Mar populair blijven. Vaak is dat niet omdat mensen graag meer dan twintig uur in de bus willen zitten, maar wel vanwege het gunstige prijskaartje dat hangt aan busreizen naar Lloret de Mar. Afgezet tegen het vliegtuig of de eigen auto is een busreis naar de Spaanse kust voordelig.

Twee chauffeurs mee naar Lloret, zo verloopt de reis wat sneller

Kies je voor een van de busreizen naar Lloret de Mar dan weet je dat er getracht wordt zo lang mogelijk door te rijden. Dat doet de busmaatschappij door twee chauffeurs mee te sturen. Als de een rijdt, rust de ander. Uiteraard is er onderweg wel voldoende gelegenheid om de benen te strekken en het toilet te bezoeken. Zeker als je onder alle omstandigheden kunt slapen, is het prima om met de bus naar Lloret de Mar te gaan. De reis wordt zo uitgekiend, dat in de vroege uren van de dag het eindpunt bereikt wordt. Zo heb je namelijk nog iets aan de aankomstdag, want die ligt nog helemaal voor je. Om ’s ochtends aan te kunnen komen, wordt dus heel de nacht gereden. Weet jij die slapend te overbruggen, dan ben je spekkoper. Niet zelden worden mensen wakker op de plaats van bestemming, in Lloret de Mar dus.

Je bent tussen de 20 en 22 uur onderweg

Hoe lang de busreizen naar Lloret de Mar duren kun je nooit precies zeggen. Je bent onderweg afhankelijk van files uiteraard en met welke busmaatschappij je reist. Er zijn er die je eerst langs allerlei haltes leiden waar andere mensen opstappen. Vervolgens word je afgezet op een centraal punt en pas daar kom je in die bus die je rechtstreeks naar je hotel in Lloret de Mar brengt. Gemiddeld wordt gesteld dat je tussen de 20 en 22 uur onderweg bent met de bis naar Lloret de Mar.

Vergelijk de aanbieders en boek vandaag nog je vakantie naar Lloret de Mar

Vaak is er wel sprake van bussen die net iets rijker uitgevoerd zijn dan een reguliere bus, En dus heb je wat mee beenruimte, toch weer handig als je probeert te slapen. Uiteraard kun je de stoel achterover doen om zo jouw ideale slaappositie in te kunnen nemen. Er zijn aanbieders die bij de busreis een diner hebben opgenomen onderweg, en dat zowel op de heen- als terugweg. Dat is echter even de voorwaarden goed doorlezen als je besluit voor een van de busreizen naar Lloret de Mar te kiezen. Op deze website vind je de aanbieders van busreizen naar Lloret de Mar. Check ze, vergelijk ze en boek bij een van de aanbieders precies die vakantie die je voor ogen had. Want ook busreizen naar Lloret de Mar worden op maat aangeboden.