Reismogelijkheden en reisduur

Hoe kun je naar Lloret de Mar?

Lloret de mar is vanaf Utrecht een dikke 1400 kilometer rijden. Dit kost je de nodige uurtjes maar met de bus of eigen auto kan veel voordelen hebben. Met het vliegtuig ben je er binnen een paar uur!

Vlucht (en transfer)

Voor de bestemming Lloret de Mar vlieg je vanuit Nederland naar de luchthaven in Girona maar je kan ook vliegen op Barcelona. De duur van de vlucht is ongeveer 2 uur.

De transfer vanaf de luchthaven naar de verschillende accommodaties in Lloret de Mar duurt ongeveer 2 uur en is per bus. Ten minste, als je met een reisorganisatie op pad gaat.

Heb je zelf je reis samen gesteld? Dan kun je ook een trein of taxi nemen. De trein is niet duur en rijd heel de Costa af. Een taxi is een hele uitgave. Deze kun je voor iets meer als 100 euro scoren. Het is wel heel gemakkelijk.

Busreis

De busreis van een reisorganisatie van Nederland naar de Costa Brava duurt ongeveer 18 uur. GOGO jongeren reizen heeft zo’n reis in het assortiment; busreis zoeken met GOGO.

Met de auto

Met de auto (met normaal tempo en stops) moet je denken aan 15 uur reistijd, zonder overnachtingen. Het is eventueel aan te raden om te overnachten in Frankrijk. Maar desondanks rijden veel gezinnen in één keer door!